Markize - tende

Tende so proizvod italijanskega proizvajalca in imajo kvalitetno ter dizajnersko dovršeno strukturo. Blago oz. platno pa je proizvod avstrijskega proizvajalca, ki zagotavlja eno izmed najboljših kvalitet platen.

Klasične tende

Helix PS je klasična tenda z raztegljivimi rokami in samostojnimi stranskimi nosilci z maksimalnimi iztegom 3,1 m in širino do 5 m.
markize, tende, kasična tenda

Polkasetne tende

Palladio 2050 je polkasetna tenda. Blago se zvije v kaseto, roke pa ostanejo zunaj kasete. Kot opcija nudimo višji prednji profil, kateri iz sprednje starni pokrije tudi roke. Prednost tega profila je lepši izgled, slabost pa doplačilo ter večja teža (bolj obremeni tendo). Tenda ima na obeh koncih po en nosilec. Možna je pritrdiev na steno ali strop. markize, tende, polkasetna tenda

Kasetne tende

Lastnost kasetnih tend je, da se blago zvije v alu kaseto, roke pa se prav tako zložijo v alu kaseto. Prednost teh tend je v tem, da je blago zaščiteno pred vremenskimi vplivi ter da so zelo lepe na pogled.

markize, tende, kasetna tenda

Strešne tende

GIOTTO je posebna izvedba kasetne tende, katera se lahko montira tudi povsem vodoravno. Odpiranje in zapiranje je možno samo s pomočjo elektromotorja.

markize, tende, strešna tenda